CampusVoluntariatProiecte ASFEAAProiecte Realizate

Proiecte realizate până în prezent în anul univ.2012-2013 

Cazari Anul Universitar 2012-2013

Perioada: 26-29 septembrie 20012

 

ASFEAA alaturi de conducerea FEAA si a UCV s-a ocupat ca in cadrul acestui proiect studentii facultatii noastre sa fie cazati corespunzator in functie de criteriile de cazare, optiuni, activitati si medie in diferitele camine studentesti. Totul a fost planificat cu grija, s-au respectat criteriile de cazare astfel incat nu au existat incidente si nici reclamatii iar lucrurile au mers ca “la carte”.

 

Balul Bobocilor FEAA 2012

Data:30 .10.2012

 

A devenit o traditie ca membrii ASFEAA sa organizeze in fiecare an universitar Balul  Bobocilor. Membrii acesteia au cautat candidate pentru a ne reprezenta cu success la competitie si s-au ocupat de toate detaliile organizarii.

Fetele au fost mai frumoase una decat alta, dar in final numai una putea fi castigatoare. In opinia noastra toate fetele au meritat locul 1. Decizia finala a apartinut juriului format dintr-un  comitet de profesori din cadrul facultatii. Dupa ce au fost inmanate premiile, in Sala de Marmura din Cadrul Casei Studentilor a urmat un festin in care organizatorii s-au delectat cu gustari impreuna cu invitatii din cadrul facultatii si din randul sponsorilor.

 

Agenda Ambition 5-16 octombrie

 

ASFEAA a distribuit Agenda Ambition insotita cu monstre de la Nivea si o cartel de Orange cu 2000 min/sms pentru toti studentii Universitatii, inclusiv la Facultatea de Agronomie si Facultatea de Automatica si Inginerie Electrica.

In cadrul unui contrct incheiat de rectorul Univeristatii domnul Prof.Univ.Dr. Dan Claudiu  Danisor si Ambition Bucuresti. Ideea a prins destul de bine, studentii au fost foarte entuziazmati si receptivi la initiative.

 

Cupa FEAA  24-25 noiembrie 2012

 

ASFEAA impreuna cu sprijinul conducerii FEAA  a organizat cupa FEAA in sala de sport de la stadion “Ion Oblemenco” un campionat de fotbal, alcatuit din echipe cu membrii studenti ai facultatii noatre indiferent de an, sau ciclul de invatamant.  

  Au fost formate 8 echipe , si un sistem piramidal,  astfel incat in duminica 25 noimebrie, impreuna cu domnul Decan al facultatii noastre, Prof.Univ.Dr.Marian Siminica si doamna Mirela Cristea Director DPSS am acordat medalii castigatorilor, cupa si cate un tricou avand emblem  universitatii. Concurentii au luptat cu toate fortele sa castige cupa. Au existat dezamagiri dar si automotivatii ale celor care nu au avut norocul sa fie echipa cea mai buna si au promis ca anul viitor vor reveni mai buni. Campionatul a ramas sa se desfasoare in fiecare an fiind sprijiniti de conducerea faculatatii noastre.

 

Concursul “Cel mai bun clatitares/clatitareasa” 17 decembrie 2012

 

ASFEAA a avut initiative unui concurs culinary si ce era cel mai usor si mai traditional decat diferitele sortimente de clatite. Se stie ca prin gatit oamenii uita de stress, devin mai calmi, mai receptivi, atat cei care gatesc cat si cei care gusta. Spre deliciu ljuriului format din opt membrii clatitele au fost care mai de care mai spectaculoase. In final a castigat o echipa de fete avand ca specialitate clatite in doua coluri cu diverse umpluturi, iar premiul masculin l-a luatsingurul baiat care a candidat. La final participantii au degustat si clatitele celorlalti concurenti si au tras concluzii.

 

Proiectul ASFEAA de Craciun. 19 decembrie 

 

ASFEAA a ajutat un caz umanitar, o familie alcatuita din 5 membri ,dintre care trei copii, care nu aveau cele necesare, nu aveau o locuita incalzita, nu aveau apa curenta, si nu aveau si nici nu au avut curent electric. Membrii ASFEAA au cantat colinde in cadrul ultimei sedinte de Consiliu, iar sumele de bani obtinute au fost folosite integral pentru a ajuta aceasta familie, in cumparaturi au fost inclusi si braduti mici si globulete pentru a-I face sa simtaSpiritul Craciunului, hainute, alimente, produse de igiena. Bucuria din sufletele lor a fost de nedescris.

 

Proiectul “Fii si tu Mos Craciun” 10-21 decembrie 2012

 

ASFEAA a dorit o campanie in care studentii dar si din randul domnilor profesori au fost donate haine, jucarii si duse mai departe familiilor fara conditii, avand necesitati mari. A fost o campanile mai ampla intrucat am strans foarte multe obiecte si au fost donate mai multor  fete nevinovata care isi pierdusera speranta ca il vor mai vedea sau simti vreodata pe  Mos Craciun.

 

Proiectul Secret Santa 11 decembrie 2012

 

Membrii ASFEAA si-au facut cadouri, in functie de numele trase la biletele dintr-o caciula ce continea numele tuturor participantilor la proiect. S-a hotarat o suma de bani la comun pentru a evita descriminarile posibile cauzate de parte financiara. A fost o seara ca intr-o mare “familie”.

 

 

Proiectul Winter School 8-13 ianuarie 2013

 

Impreuna cu sustinerea conducerii facultatii cei mai ambitiosi membri si cei mai muncitori s-au delectat o pe o perioada de sase zile la Cabana Universitatii de la Ranca. Au fost momente de neuitat, am imbinatutilul cu placutul.