Protocol al Universităţii din Craiova cu Inspectoratele Şcolare

 

În baza Protocoalelor încheiate de Universitatea din Craiova cu Inspectoratele Scolare Județene din zona Olteniei a fost stabilit calendarul pregătirii elevilor pentru examenul de Bacalaureat 2015, precum și calendarul pregătirii cadrelor didactice din învățământul preuniversitar pentru examenele de Definitivat și Gradul al doilea 2015.

Peste 130 de profesori universitari se vor implica în pregătirea elevilor de liceu, meditaţiile fiind oferite la toate disciplinele de examen. Liceenii vor avea ocazia să analizeze, împreună cu personalul didactic specializat, subiectele cerute în programa pentru bacalaureat. Începând de luni, 26 ianuarie, pe site-ul Universităţii din Craiova vor fi afişate orarul pentru pregătirea elevilor şi numele profesorilor şi sălile în care elevii sunt aşteptaţi“, a precizat prof. univ. dr. Cezar Spînu, prorector Programe de Studii şi Asigurarea Calităţii din cadrul Universităţii din Craiova.

 

In acest an vor fi implementate şi proiectele „Şcoala Altfel“, „Caravana Învăţământului Oltean“, „Cupa Universităţii din Craiova pentru liceele Olteniei“, „Studenţii noştri pot mai mult!“, „Zilele Porţilor Deschise“.
„Prin toate aceste programe dorim facilitarea accesului elevilor în Universitate pentru a vedea condiţiile în care ei pot studia ca viitori studenţi, oferta de cazare, baza materială. Din acest an, Universitatea din Craiova va avea şi centru de cercetare care va fi inaugurat în luna martie. Clădirea va dispune de patru centre de cercetare în domeniile inginerie mecanică, inginerie electrică, biotehnologie şi bioinginerie, ştiinţa calculatoarelor în care vor lucra cercetători de prestigiu de la Universitatea din Craiova, dar şi din întreaga regiune a Olteniei“, a adăugat prof. univ. dr. Cezar Spînu, prorector Programe de Studii şi Asigurarea Calităţii din cadrul Universităţii din Craiova.

 

 

 Protocoale încheiate de Universitatea din Craiova cu Inspectoratele Școlare Generale din zona Olteniei.

 

 

 

Calendarul pregătirii elevilor din județele Olteniei pentru examenul de Bacalaureat 2015 .

 

 

 

Calendarul pregătirii cadrelor didactice din învățământul preuniversitar pentru examenele de definitivat și gradul al doilea 2015.

 

 

Ecouri în presă:

 

 

 

Știri@UCV - 01.07.2015