Lansarea concursului - Cea mai bună idee de afaceri

Colegiul Național Economic Gh. Chițu, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova și Inspectoratul Școlar Județean Dolj, lansează concursul - Cea mai bună idee de afaceri - conform N.T. ISJ 560/22.12.2014.
 
Concursul județean se află pe lista concursurilor Ministerului Educației și Cercetării Științifice - http://www.isj.dj.edu.ro/down/note/Nota%20ISJ%20560%20din%2022.12.2014.pdf
 
Competiția“Cea mai bună idee de afaceri” este un eveniment inițiat de CNE Gh. Chitu și Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova, și organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, cu sprijinul financiar al Fundatiei Constantin Botea si BRD GSG. Concursul este adresat elevilor din liceele din județul Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar și oportunitățile de carieră în domeniu.
 
Concursul se derulează pe parcursul a două etape:
-      Etapa la nivel de liceu – selectarea echipelor înscrise la nivel de liceu de către o comisie formată din profesorii de discipline economice, reprezentanții FEAA, respectiv ai elevilor;
-    Etapa finală – la nivel de județ -  mai 2015 – Sala Albastra a Universității din Craiova. Jurizarea finală a proiectelor se va realiza de către o comisie compusă din reprezentanții mediului de afaceri regional, reprezentantul ISJ și decanul FEAA – Universitatea din Craiova.
 
Mult succes!
 
 
 
Evenimente@UCV - 22.01.2015