Seminar Informare Si Consiliere Studenți

CS ESN Craiova va organiza un seminar de informare și consiliere a studenților care urmează sau intenționează să beneficieze de o mobilitate de studiu prin intermediul programul ERASMUS+.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 13 decembrie 2014, începând cu ora 12:00, în Sala Albastră a Universității din Craiova.

Prinintermediul OEPS(Outgoing Erasmus Preparation Seminar), membri care au maibeneficiatîntrecut de burse de studiu în străinătate își vor împărtăși experiențele cu viitorii studenți care doresc să aplice pentru o mobilitate de studiu Erasmus+,  în cel de-al doilea semestru al anului universitar 2014-2015.

În cadrul evenimentului, Adrian Cioran, președintele organizației va susține un training cu  tema „Cultural Shock”, menit să-i ajute pe viitorii beneficiari de burse Erasmus să depășească șocul cultural de care s-ar putea lovi.

Evenimentul este organizat de Candidate Section Erasmus Student Network (CS ESN Craiova), împreună cu Departamentul de Relații Internaționale al Universităţii din Craiova.

Organizația CS ESN Craiova are ca scop integrarea studenților internaţionali în societate, consilierea și ghidarea lor în perioada șederii acestora în Bănie și parcurgerea diferențelor culturale care ar putea apărea pe parcurs.

 

 

 

Irina Busuioc

Coordonator PR CS ESN Craiova

Contact:Telefon: 0752679646/E-mail: irina94busuioc@gmail.com

Evenimente@UCV - 12.12.2014