Bussiness. Cultură. Educație.

Agroturismul – factor pentru dezvoltarea rurală sustenabilă din zona Gorjului (workshop)

Universitatea din Craiova, membru Enterprise Europe Network (EEN), organizează workshop-ul “Agroturismul – factor pentru dezvoltarea rurală sustenabilă din zona Gorjului”, care se va desfășura sâmbătă, 11 noiembrie 2023 în comuna Rădinești. Workshop-ul este organizat în cadrul evenimentului "Business. Cultură. Educație" organizat de comunitatea locală a comunei Rădinești. Evenimentul se înscrie în strategia de consolidare a ecosistemului din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia și își propune să aducă împreună firmele din sectorul agroturism, autoritățile și organizațiile locale care sprijină antreprenoriatul.

În cadrul workshop-ului vor fi prezentate serviciile oferite prin rețeaua Enterprise Europe Network în vederea internaționalizării și creșterii sustenabile a firmelor și vor fi abordate teme de interes precum: provocările agriculturii ecologice, noi tendințe în materie de agroturism durabil și programe europene de finanțare pentru fermieri.

Informații suplimentare despre eveniment puteți obține de la Biroul Enterprise Europe Network/Universitatea din Craiova, tel.0251.413.844, email: office.een@ucv.ro

Știri@UCV - 09.11.2023