Workshop-ul în cadrul proiectului HUB-UCv

Universitatea din Craiova organizează vineri, 07.04.2023, workshop-ul „Colaborarea între Universitatea din Craiova și partenerii din mediul economic și de cercetare în proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare” în cadrul proiectului "HUB-UCV - Centru Suport pentru Proiecte CD Internaționale pentru regiunea Oltenia", cod SMIS 107885. Evenimentul este programat să se desfășoare în sala 315, clădirea INCESA, B-dul Decebal nr.107, cu începere de la ora 15:00.

Obiectivul general al proiectului constă în crearea unui centru suport pentru regiunea de Sud-Vest, cu rolul de a crește capacitatea de participare la competițiile europene pentru proiecte de cercetare-dezvoltare internaționale a tuturor entităților care solicita sprijinul, precum și a Universității din Craiova.

În partea a doua a evenimentului, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, dl. Sebastian Ioan Burduja va susține o prelegere cu tema „Importanța transferului tehnologic în România viitorului”.  De asemenea, dl. Ministru Sebastian Ioan Burduja va avea discuții și cu studenții Universității din Craiova despre implicarea lor în activități de cercetare, dezvoltare, inovare și va vizita laboratoarele Infrastructurii de Cercetare în Științe Aplicate.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Universității din Craiova, ai instituțiilor din regiunea Sud-Vest Oltenia, studenți.

 

Știri@UCV - 06.04.2023