Rezultatul selecţiei partenerilor în cadrul POCU

Rezultatul selecţiei partenerilor pentru implementarea unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 6, OS 6.13.

 

Ca răspuns la Anunţul pentru selecţie parteneri pentru implementarea unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 6, OS 6.13. au depus documentaţii aferente procedurii de  selecţie în vederea încheierii unui acord de parteneriat, următoarele entităţi economice:

1. SC CORALEX S.R.L., C.U.I. 13350903

După analiza  documentaţiilor depuse, comisia de evaluare a constatat următoarele:

1. Participantul îndeplineste criteriile de evaluare din etapa de calificare.

2. După verificarea criteriile de evaluare, în etapa de selecţie parteneri, punctajul acordat este următorul:

Criteriul 1. Capacitatea operaţională și financiară  - 32.50 puncte;

Criteriul 2. Capacitatea profesională  - 10 puncte;

Criteriul 3. Contribuţia partenerului la activităţile proiectului  - 35 puncte.

Comisia de evaluare apreciază că toate criteriile de evaluare sunt pe deplin satisfăcute astfel încat aplicantul S.C. CORALEX S.R.L. totalizează un punctaj maxim de 77,50 puncte.

 

 Luând în considerare punctajul obţinut de către participant, comisia de evaluare decide ca în urma selecţiei partenerilor,  SC CORALEX S.R.L. să se califice cu un punctaj maxim de 77,50 puncte ca partener pentru încheierea unui Acord de Parteneriat în vederea  implementării unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 6: Educație și competente, Prioritatea de investiții 10.IV: Sporirea relevanţei pe piaţa forţelor de muncă a educaţiei şi a sistemelor de formare, facilitarea tranziţiei de la educaţie la piaţa forţelor de muncă  şi consolidarea formării  şi a sistemelor de formare profesională, precum şi a calităţii lor, inclusiv prin mecanisme de anticipare a competenţelor, adaptarea programelor de învăţământ şi instituirea şi dezvoltarea unor sisteme de învăţare la locul de muncă, inclusiv a unor sisteme de învăţare duală  şi programe de ucenicie, Obiectivul tematic 6.13. Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă / cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC şi domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI.

 

Comisia de evaluare:

 

- Prof. univ. dr. Bîzdoacă Nicu George -  prorector

- Conf. univ. dr. Catalin V. Popescu

- Consilier juridic Ciobanu Laurențiu

 

Știri@UCV - 25.10.2016