Rezultatul selecţiei partenerilor în cadrul POCU

Rezultatul selecţiei partenerilor pentru implementarea unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 3, OS 3.7.

 

Ca răspuns la Anunţul pentru selecţie parteneri pentru implementarea unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 3, OS 3.7. au depus documentaţii aferente procedurii de  selecţie în vederea încheierii unui acord de parteneriat, următoarele entităţi economice:

1. SC PRIMASERV S.R.L., C.U.I.17629570

2. FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN REGIUNEA OLTENIA, C.I.F. 16297260

După analiza  documentaţiilor depuse, comisia de evaluare a constatat următoarele:

1. Fiecare dintre participanţi îndeplinesc criteriile de evaluare din etapa de calificare

2. După verificarea criteriile de evaluare, în etapa de selecţie parteneri, punctajele acordate  sunt următoarele:

Pentru  S.C PRIMASERV S.R.L.

Criteriul 1. Capacitatea operaţională și financiară  - 40 pct

Criteriul 2. Capacitatea profesională  - 25 pct

Criteriul 3. Contribuţia partenerului la activităţile proiectului  - 35 pct.

Comisia de evaluare apreciază că toate criteriile de evaluare sunt pe deplin satisfăcute astfel încat aplicantul S.C. PRIMASERV S.R.L. totalizează un punctaj maxim de 100 pct.

 

Pentru FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN REGIUNEA OLTENIA

Criteriul 1. Capacitatea operaţională și financiară  - 40 pct

Criteriul 2. Capacitatea profesională  - 25 pct

Criteriul 3. Contribuţia partenerului la activităţile proiectului  - 28 pct.

Comisia de evaluare apreciază că participantul FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN REGIUNEA OLTENIA nu satisface deplin criteriul 3 la subcriteriile 3.2. Impactul si sustenabilitatea activitatilor şi 3.3 Organizarea si desfasurarea activitatilor (localizare activitati, rezultate vizate si resurse necesare). Total punctaj acordat - 93 pct.

 

 Luând în considerare punctajele obţinute de către cei doi participanţi, comisia de evaluare decide ca în urma selecţiei partenerilor, SC PRIMASERV S.R.L. să se califice cu un punctaj maxim de 100 pct ca partener pentru încheierea  unui Acord de Parteneriat în vederea  implementării unui proiect ce va fi depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 - 2020 (POCU), Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Prioritatea de investiții 8iii - Activități independente, antreprenoriat și înființare de întreprinderi, inclusiv a unor microîntreprinderi și a unor întreprinderi mici și mijlocii inovatoare, obiectivul specific al apelurilor de proiecte Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, obiectivul tematic 8, Promovarea unor locuri de muncă durabile și de calitate și sprijinirea mobilității lucrătorilor,  scopul cererii de finanțare, obținerea sprijinului financiar pentru elaborarea și depunerea cerere de finanțare pentru accesare proiect POCU - Axa 3, OS 3.7

 

Comisia de evaluare:

 

- Prof. univ. dr. Bîzdoacă Nicu George -  prorector

- Conf. univ. dr. Băndoi Anca

- Consilier juridic Ciobanu Laurențiu

Știri@UCV - 19.10.2016