Universitatea din Craiova, reprezentată la Annual General Meeting – ESN International

Annual General Meeting (AGM) este principalul organ decizional al Erasmus Student Network (ESN) International. Toate secțiunile oficiale ale rețelei ESN sunt invitate la AGM pentru a decide cu privire la modul în care organizația ar trebui să acționeze în anul următor.

 

Anul acesta, AGM a avut loc în perioada 7-11 aprilie 2016, la Varșovia, iar Universitatea din Craiova a fost reprezentată de ESN Craiova, prin intermediul fondatorului ESN Craiova, Adrian Cioran, în prezent Secretar General în board-ul ESN România, și de președintele ESN Craiova, Mădălina Danilia Bera.

 

AGM reprezintă o oportunitate de a face schimb de informații între toate secțiunile, de a patricipa la workshop-uri la nivel local, național și internațional. În plus, participanții la sesiunile plenare au fost invitați să participe la Flag Parade, la EuroDinner, la Gala Dinner și la Infomarket.

 

În cadrul Infomarket, cel mai mare eveniment studențesc organizat la Warsaw School of Economics, reprezentanții ESN Craiova au oferit vizitatorilor din toate colțurile lumii informații cu privire la oportunitățile de studiu oferite de Universitatea din Craiova.

Știri@UCV - 11.04.2016