„Studenții Noștri Pot Mai Mult” a III-a ediție

Universitatea din Craiova, prin Prorectoratul Programe de Studii şi Asigurarea Calității derulează proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, a III-a ediție.

Proiectul se va desfăşura în zilele de 28 şi 29 mai 2015, între orele 09.00 - 17.00,  în Centrul Vechi al Craiovei, str. Moşoiu Panait, în zona Bancpost. Deschiderea oficială va avea loc joi, 28 mai 2015, ora 9,30.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Dolj şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

            Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan  profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect  creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

            Persoana de contact pentru informații suplimentare este domnul Bărăgan Stelian, Director al Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC), tel. 0761324384, e-mail:ccop_craiova@yahoo.com.

 

 

 

 

Evenimente@UCV - 27.05.2015