Începe admiterea la Universitatea din Craiova

 

Calendarul complet şi toate informaţiile referitoare la admitere se găsesc atât pe site-urile facultăţilor, cât şi aici.

 

Cel mai mare centru universitar din sud-vestul României, Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor 2900 locuri la licență-buget și 1680 locuri-buget la master. La taxă, candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 2692 de locuri cu taxă la licenţă şi 1260 locuri cu taxă la master.

Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta anul acesta pentru unul dintre cele 91 de locuri licenţă-buget destinate special lor.

 

Universitatea din Craiova oferă posibilitatea pregătirii în 97 de programe de licență și 92 de programe de master, repartizate pe cinci din cele șase domenii de studii existente în acest moment la nivel național. Şi oferta educațională pentru formare continuă este substanțială, incluzând 32 de programe postuniversitare și 11 programe de conversie.

Universitatea din Craiova oferă şi programe de studii universitare la formele de învăţământ cu frecvenţă redusă (IFR) şi/sau la distanţă (ID), având acreditate programele de învăţământ respective la forma de învăţământ cu frecvenţă.

 

BURSE PENTRU STUDENȚII NOȘTRI

Burse de performanţă 

Burse de merit

Burse sociale

Bursă de ajutor social ocazional

Bursă de voluntariat

Bursele speciale instituite de Universitatea din Craiova:

Bursa FORUMUL CARIEREI

Bursa INCESA

Știri@UCV - 05.07.2019