Studenții noștri pot mai mult Ediția a VIII-a, 2019

Studenţii Universităţii din Craiova sunt creativi, sunt pasionaţi, sunt ambiţioşi. Pe 21 şi 22 mai 2019, între orele 09.00 - 17.00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești, în zona Bancpost, tinerii vor expune câteva din lucrările practice pe care le-au realizat în laboratoarele Ucv, împreună cu profesorii lor.

Proiectul se va desfăşura în zilele de Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

Proiectul Studenții noștri pot mai mult vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Știri@UCV - 20.05.2019