Demonstraţie în optometrie

Din dorinţa de a ajuta studenții să-și contureze o imagine cât mai clară despre acest domeniu și de a participa la pregătirea lor practică în calitate de optometriști vă invităm la o prezentare şi o demonstraţie organizate de Departamentul de Fizică în colaborare cu Expertmed, joi 14 martie 2019, orele 12 la C124. Vor fi prezentate modalităţile de utilizare, dar şi detaliile tehnice referitoare tonometrul non-contact si lensmetrul automat.

Sprijinul la început de drum este esențial pentru ca optometristii să evolueze spre a fi specialiști de calitate, iar ceea ce ne propunem este să oferim aripi studenților care vor să ajungă în punctul cel mai înalt al acestei meserii.

Demonstraţia se realizează în cadrul proiectului „Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe”, prin care sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Tinerii participă la întâlniri cu angajatorii, târguri de joburi, vizite de studiu, concursuri, dar vor intra şi într-un program de consiliere şi orientare în carieră. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

 

 

 

 

 

Proiecte@UCV - 14.03.2019