Gala ESN Craiova, 2019

Biroul Erasmus+, Departamentul de Relații Internaționale din cadrul Universității din Craiova și Asociația Erasmus Student Network (ESN) Craiova vor fi gazda celei de-a a IX-a ediții a Galei ESN Craiova, vineri, 1 februarie 2019, în Amfiteatrul Drăgan, sala 444, începând cu ora 14.00.

 

Gala ESN Craiova este un eveniment ce marchează sfârșitul fiecărui semestru de studii și reprezintă prilejul de a premia studenţii străini care efectuează o mobilitate în cadrul programului Erasmus+ sau pe baza unui acord interinstituțional pentru participarea la proiectele desfăşurate la Universitatea din Craiova, precum şi pentru implicarea în evenimentele organizate de ESN Craiova şi Departamentul de Relaţii Internaţionale. În cadrul evenimentului, le vor fi recompensate motivaţia şi implicarea de care au dat dovadă în organizarea evenimentelor culturale cu caracter internațional și membrilor activi ai ESN Craiova.

 

Gala ESN le oferă participanților ocazia de a rememora momentele petrecute impreună pe parcursul mobilității la Craiova înainte ca o parte dintre studenții străini să își finalizeze perioadele de mobilitate la Universitatea din Craiova.

Știri@UCV - 29.01.2019