"O șansă pentru dezvoltare" – rezultate şi perspective

Dotarea a trei laboratoare pentru cursuri postuniversitare în domeniile: Acustică şi Audiologie, Optică și Optometrie, Radioterapiei şi imagistică (vz. foto), organizarea a două târguri de oferte de muncă (prevăzut 400 participanți, realizat 521, prevăzut 10 angajatori, realizat 20), dezvoltarea unui Centru de carieră și recrutare Ro-Bg unde 1000 de persoane au beneficiat de consiliere profesională, 13 cursuri profesionale, patru vizite de studiu ale grupului țintă la unități economice din Bulgaria (două la Vidin și Kozloduy, două la Svishtov), trei conferințe de presă, trei conferințe profesionale, colaborarea cu 10 companii private, trei ONG-uri, precum şi cu Camera de Comerț și Industrie Dolj, crearea unui website interactiv Ro-En-Bg sunt câteva dintre rezultatele proiectului transfrontalier „O șansă pentru dezvoltare”, ajuns acum la final.

Echipa de management vă invită la conferința de finalizare a proiectului pe 11 aprilie 2019, ora 11.00, Sala 228, situată la sediul central al Universității din Craiova, str. A.I. Cuza, nr. 13.

Proiectul fost implementat de Universitatea din Craiova, lider şi iniţiator al proiectului, în parteneriat cu Regional Development Foundation și Academia de Științe Economice D.A. Tsenov în perioada mai 2017- aprilie 2019 și a fost finanțat prin intermediul programului INTEREG V-A România-Bulgaria, axa prioritară 4.

 

Proiectul a vizat creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și Veliko Tarnovo. Prioritatea sa a fost includerea pe piața muncii a studenților și a absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

În cadrul conferinței, va fi prezentată evoluția fiecărei activități a proiectului, rezultatele și beneficiile aduse de proiect comunității locale. De asemenea, vor fi prezentate informații legate de programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă și cursurile de perfecționare derulate, echipamentele achiziționate și utilizarea acestora, obiectivele și indicatorii atinși.

 

 

 

Manager proiect,                                               Manager de Relații Publice și Comunicare

Lect. univ. dr. Mihaela Tinca Udriștioiu                          Lect. dr. Xenia Negrea

Telefon: 0723533117                                                Tel. 0745567724                               

E-mail:   mihaela_udristioiu@yahoo.com                 E-mail: xenia.negrea@gmail.com 

 

 

Cu stimă,

 

RECTOR,

Prof.univ.dr. Cezar Ionuț Spânu

 

 

 

Acustica  - Audiologie

 

  

Optica  - Optometrie

 

 

 

Radioterapie -  Imagistica

 

Proiecte@UCV - 09.04.2019