AdmitereRomâni de pretutindeniArhiva Romani de Pretutindeni 2018-2019

Arhiva Romani de Pretutindeni 2018-2019

 

REZULTATE ADMITERE Români de pretutindeni - SEPTEMBRIE 2018
 
 

 

IMPORTANT:

 

1.      Candidaţii Români de Pretutindeni care au fost declaraţi admişi în sesiunea septembrie 2018 la Studii universitare de licență sau master trebuie să-şi depună actele de studii în original și copii ale documentelor de admitere (conform solicitărilor secretariatelor facultăților la care au fost admiși) la momentul înmatriculării.

 

2.      Pentru informații referitoare la cazare, vă rugăm să vă adresați Convenției Organizațiilor Studențești – Universitatea din Craiova (C.O.S.) http://www.cosucv.ro/.

 

3.      Studenții români de pretutindeni din Republica Moldova se pot adresa Asociației Studenților Basarabeni din Craiova pentru sprijin în ceea ce privește cazarea în campusul universității: Facebook - Asociatia Studentilor Basarabeni din Craiova.

 

 

 

 • Admitere Romani de pretutindeni, sesiune septembrie 2018

ATENTIE ! Lista candidatilor declarati admisi va fi afișată pe data de 24 septembrie 2018

 

 

Admitere la studii universitare de Licență și Master, sesiunile Iulie/ Septembrie 2018:

1.      Dosarele candidaților români de pretutindeni și străini din state terțe UE se depun conform calendarului de admitere stabilit la nivelul fiecărei facultăți, la Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini astfel:

 • a. în original, la sala 424, Secretar Șef Universitate;
 • b. online la adresa de e-mail relint@ucv.ro;

2.      Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini va afișa lista candidaților potențial admiși la finalizarea perioadei de înscriere pentru fiecare facultate în parte;

3.      Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini va afișa lista preliminară a candidaților declarați admiși după ce va primi aceste liste de la Comisiile de admitere de la nivelul facultăților;

4.      Candidații români de pretutindeni vor avea obligația de a-și confirma locul la un singur program de studii, în termen de două zile de la afișarea listei preliminare, prin completarea formularului din Anexa 4 și transmiterea lui la adresa de e-mail relint@ucv.ro;

5.      Comisia de Admitere Centrală pentru studenți străini va afișa rezultatele finale în termen de două zile de la afișarea listei preliminare.

 

FOARTE IMPORTANT:

 1. Candidații care doresc să se înscrie la mai multe facultăți, respectiv la mai multe specializări din cadrul unei facultăți, sunt rugați să transmită O SINGURA Fisă de Înscriere în care să precizeze facultățile/specializările în ordinea preferintelor;
 2. La transmiterea dosarelor on-line la Universitatea din Craiova, candidații sunt rugați să folosească ca adresa de contact NUMAI ADRESA DE E-MAIL relint@ucv.ro

 

Repartizare locuri disponibile LICENȚĂ pentru românii de pretutindeni, sesiunea septembrie 2018-2019: 107

 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă: 41
 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă: 66

 

Repartizare locuri disponibile MASTER pentru românii de pretutindeni, sesiunea septembrie 2018-2019: 45

 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă: 10
 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă: 35

 

Admiterea la studii universitare de LICENȚĂ a românilor de pretutindeni din:

 1. A.       Republica Moldova
 2. B.       Albania
 3. C.        Bulgaria
 4. D.       Croația
 5. E.        Diaspora
 6. F.        Grecia
 7. G.        Israel
 8. H.        Macedonia
 9. I.         Serbia
 10. J.         Ucraina
 11. K.        Ungaria

 

Admiterea la studii universitare de MASTER a românilor de pretutindeni

Admiterea la studii universitare de DOCTORAT a românilor de pretutindeni

 

Documente utile:

 

 

REZULTATE FINALE ADMITERE Români de pretutindeni - IULIE 2018

 

 

În atenția candidaților români de pretutindeni DECLARAȚI ADMIȘI la Universitatea din Craiova, care și-au depus dosarul cu actele de studii în original!

Cererea de cazare pentru candidații care solicită cazare în căminele studențești ale Universității din Craiova se depune completată și semnată de către candidat, până pe data de 10 august 2018, în format electronic, pe adresa de e-mail a Convenției Organizațiilor Studențești - Universitatea din Craiova (C.O.S) cos.studenti.ucv@gmail.com, sau în format fizic, la sediul Convenţiei Organizaţiilor Studenţeşti, Str. Petre Ispirescu nr. 107 H, sala 1 (Caminul 6) în intervalul 9:00-17:00.

Reprezentanţii studenţilor vă aşteaptă!

Cerere de cazare 2018-2019 

PENTRU MAI MULTE DETALII, PUTEȚI ACCESA FACEBOOK Convenția Organizațiilor Studențești

 

REZULTATE ADMITERE Români de pretutindeni - IULIE 2018

 

 

 

 

Anunț important în atenția candidaților români de pretutindeni!

Potrivit ultimelor directive primite de la Ministerul Educației Naționale din România, prin circulara M.E.N. Nr. 1011/ED/24.07.2018, candidații Români de pretutindeni au obligația să depună documentele de studii în original la universitatea la care au fost admiși și la care și-au confirmat locul, prin completarea Anexei 4.

În consecință, candidații trebuie să aducă documentele în perioada 30.07.2018-03.08.2018, în intervalul orar 10.00-14.00, sau să le trimită:

- prin împuternicit pe bază de procură notarială

- prin curier rapid la adresa:

 • Universitatea din Craiova,
 • Departamentul de Relatii Internaționale, sala 445,
 • Str. A.I. Cuza nr.13, 200585 Craiova,
 • Dolj, România

În caz contrar, dosarul de admitere al candidatului nu va fi transmis către Ministerul Educației, chiar dacă și-a confirmat locul.

 

Important! Pentru candidații din Republica Moldova

Pentru a facilita depunerea documentelor în original, Universitatea din Craiova a delegat-o pe Liuba EREMIA, Președintele Asociației Studenților Basarabeni din Craiova, să colecteze dosarele cu actele de studii în original.

Programul deplasărilor și orașele în care se va face colectarea vor fi afișate pe pagina de facebook a Asociației (https://www.facebook.com/asbcraiova/).

Școlarizarea românilor de pretutindeni  în învăţământul  superior de stat din România, pe locuri de studii fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă, respectiv, fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă, începând cu anul universitar 2018-2019.

 

FOARTE IMPORTANT:

 

Având în vedere ultimele directive transmise de Ministerul Educației Naționale, vă comunicăm procedura de admitere a candidaților români de pretutindeni și străini din state terțe UE, pentru anul universitar 2018/2019.

 

Admitere la studii universitare de Licență și Master, sesiunile Iulie – Septembrie 2018:

1.      Dosarele candidaților români de pretutindeni și străini din state terțe UE se depun conform calendarului de admitere stabilit la nivelul fiecărei facultăți , la Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini astfel:

 • a. în original, la sala 424, Secretar Șef Universitate;
 • b. online la adresa de e-mail relint@ucv.ro;

2.      Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini va afișa lista candidaților potențial admiși la finalizarea perioadei de înscriere pentru fiecare facultate în parte;

3.      Comisia de Admitere Centrală pentru Studenți Străini va afișa lista preliminară a candidaților declarați admiși după ce va primi aceste liste de la Comisiile de admitere de la nivelul facultăților;

4.      Candidații români de pretutindeni vor avea obligația de a-și confirma locul la un singur program de studii, în termen de două zile de la afișarea listei preliminare, prin completarea formularului din Anexa 4 și transmiterea lui la adresa de e-mail relint@ucv.ro;

5.      Comisia de Admitere Centrală pentru studenți străini va afișa rezultatele finale în termen de două zile de la afișarea listei preliminare.

 

 

FOARTE IMPORTANT:

 

 1. Candidații care doresc să se înscrie la mai multe facultăți, respectiv la mai multe specializări din cadrul unei facultăți, sunt rugați să transmită O SINGURA Fisă de Înscriere în care să precizeze facultățile/specializările în ordinea preferintelor;
 2. La transmiterea dosarelor on-line la Universitatea din Craiova, candidații sunt rugați să folosească ca adresa de contact NUMAI ADRESA DE E-MAIL relint@ucv.ro

 

Repartizare locuri LICENȚĂ pentru românii de pretutindeni 2018-2019: 215

 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar cu bursă: 149
 • Locuri fără plata taxelor de școlarizare, dar fără bursă: 66

 

Admiterea la studii universitare de LICENȚĂ a românilor de pretutindeni din:

 1. A.       Republica Moldova
 2. B.       Albania
 3. C.        Bulgaria
 4. D.       Croația
 5. E.        Diaspora
 6. F.        Grecia
 7. G.        Israel
 8. H.        Macedonia
 9. I.         Serbia
 10. J.         Ucraina
 11. K.        Ungaria

 

Admiterea la studii universitare de MASTER a românilor de pretutindeni

Admiterea la studii universitare de DOCTORAT a românilor de pretutindeni

 

Documente utile:

 

Documente de informare: