Prelungirea termenului de depunere a planurilor de afaceri

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia  in calitate de beneficiar al  proiectului „Promovarea culturii antreprenoriale in regiunile de dezvoltare Sud-Vest Oltenia si Bucuresti Ilfov” anunta prelungirea termenului de depunere a planurilor de afaceri pana la data de 15 mai  2015, ora 16:00.

 

Aceasta decizie a fost luata pentru asigura o cat mai buna absorbitie a fondurilor alocate in cadrul proiectului. Mentionam ca pana la data de 11.05.2015 ora 16: 30 au fost depuse un numar de 64 de planuri de afaceri.

 

Concursul de planuri de afaceri este organizat în cadrul in cadrul activității 4 „Dezvoltarea schemei de ajutor și stimulente pentru sprijinirea demarării activităților unei afaceri, antreprenoriat și ocuparea pe cont propriu”. Aceasta schemă de minimis se aplică pentru întreprinderi create de persoane cu vârsta maimare de 18 ani, care doresc să iniţieze o activitate independentă, pe baza unui plan de afaceri.

Metodologia care stă la baza selecției planurilor de afaceri întocmite atât de participanții la cursurile de formare cât și de actorii interesați este postată pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia www.adroltenia.ro, precum și al partenerilor și include criteriile de selecție a planurilor de afaceri și condițiile de eligibilitate.

Domeniile pentru care se poate obtine finantare sunt: turism şi ecoturism; textile şi pielărie; lemn şi mobilă; industrii creative; industria auto şi componente;tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor; sănătate şi produse farmaceutice; energie şi management de mediu; bioeconomie (agricultură, silvicultură), biofarmaceutică şi biotehnologii; procesarea alimentelor şi a băuturilor.

Fiecare plan de afaceri selectat va fi finanţat prin acordarea unei subvenţii în cuantum de maxim 110.312 lei (aprox. 25.000 euro), subvenţie care va face obiectul schemei de ajutor de minimis.

In conformitate cu prevederile Metodologiei de selectie, Planurile de afaceri (un original si 5 copii), vor fi transmise intr-un colet sigilat prin posta recomandata, curier, sau depuse personal, la sediu ADR SV Oltenia (Craiova, Str Teatrului nr. 1).

Calendarul evaluării, selecției și contractării planurilor de afaceri a fost modificat dupa cum urmeaza:

Depunerea Planurilor de afaceri

04 mai  2015 ora 10:00 - 15 mai 2015, ora 16:00

Evaluarea Planurilor de afaceri

12 mai 2015 – 8 iunie 2015

Comunicarea rezultatelor selecției

8 iunie 2015 ora 12.00

Depunerea contestațiilor

8 iunie 2015 ora 14.00 - 9 iunie 2015 ora 16.00

Comunicarea rezultatelor re-evaluarii in urma contestațiilor

12 iunie ora 12.00

Transmiterea documentelor necesare în vederea semnării acordului de finanțare

26 iunie 2015

Semnarea acordului de finanțare

03 iulie 2015

Pentru a putea obtine informatii detaliate cu privire la acest concurs de planuri de afaceri va puteti adresa ADR SV OTLENIA office@adrotlenia.ro. Persoane de contact: Marilena Capatina- coordonator schema de minimis, marilena.capatina@adroltenia.ro, Georgiana Baiasu- coordonator centre de sprijin  georgiana.stancut@adroltenia.ro, Simona Covrescu- responsabil informare si promovare simona.covrescu@adroltenia.ro.

 

 

 Detalii

 

 

Proiecte@UCV - 12.05.2015