Eveniment în cadrul proiectului de practică al Facultății de Litere

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere şi partenerii: MEDIA SUD EUROPA S.A. şi SC DAGMAR DV SRL, vor organiza în data de 05 mai, în cadrul proiectului Facilitarea tranziției de la studiu la piața muncii a studenților filologi și a celor de la comunicare, prin servicii integrate și inovatoare, o masă rotundă ce are ca obiective diseminarea de bune practici şi corelarea curriculei cu realitatea organizaţiilor angajatoare, pentru întâlnirea cererii cu oferta, împărtăşirea experienţelor comune şi a îmbunătăţirii metodelor de lucru din cadrul stagiilor de practică. La această întâlnire vor lua parte atât studenții Universităţii din Craiova din cadrul Facultaţii de Litere, care au desfășurat stagii de practică în cadrul proiectului amintit, reprezentanţi ai unor facultati cu experienta in organizarea proiectelor de stagii de practica cât și reprezentanți ai instituțiilor publice și private ce își desfășoară activitatea în orașul Craiova.

Obiectivul general al proiectului constă în corelarea, consolidarea și aplicarea cunoștințelor acumulate de către studenții de la specializările limbi și literaturi, comunicare si relatii publice, traduceri și interpretariat, din Dolj, prin activitatea practică aferentă specializării, ca o primă etapă în dezvoltarea carierei lor și creșterea gradului de cooperare între mediul universitar și angajatorii din Dolj.

În acest sens, avem plăcerea de a vă invita să participați la desfășurarea evenimentului, ce va avea loc în data de 05 mai 2015, ora 17:00, la Hotel Royal Craiova, Strada România Muncitoare, Nr.88.

Confirmarea participării o puteți face pe adresa de email – adiotovescu@yahoo.com .

Detalii

Persoană de contact:

Responsabil informare și publicitate

Conf. univ. dr. Adrian Otovescu,

E-mail: adiotovescu@yahoo.com

Telefon: 0762589300

Proiecte@UCV - 05.05.2015