Eveniment caritabil "Natura dăruieşte"

Departamentul de Tehnologii Agricole şi Sivice din cadrul Facultăţii de Agricultură şi Horticultură a Universităţii din Craiova, Cercul Studenţesc de Botanică şi Conservarea Biodiversităţii ”Agro-Forest”, Centrul Studenţesc de Legumicultură în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Luca Solomon” din Vaideeni, judeţul Vâlcea, organizează marţi, 16 decembrie a.c., în holul etajului I, din clădirea Facultăţii de Agronomie (str. Libertăţii, nr. 19) evenimentul intitulat “Natura dăruieşte”.

Studenţii şi profesorii din cadrul Facultăţii de Agronomie şi Horticultură vor expune o serie de aranjamente destinate sărbătorilor de iarnă, pe care le vor dona în scop caritabil. Banii obţinuţi în urma acţiunii vor ajunge la doi copii din judeţul Dolj şi judeţul Vâlcea, care înregistrează rezultate foarte bune la învăţătură, dar provin din familii cu probleme financiare.

În cadrul evenimentului, atât studenţii de la Facultatea de Agronomie, cât şi un grup de elevi de la Şcoala Gimnazială Vaideeni, judeţul Vâlcea vor susţine concerte de colinde.

Acţiunea este coordonată de conf. univ. dr. Mariana Niculescu şi conf. univ. dr. Rodica Soare.

 

 

Evenimente@UCV - 15.12.2014