Seara Dreptului

Filarmonica “Oltenia”, împreună cu Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova, organizează „Seara dreptului”. Astfel, joi, 30 octombrie 2014, ora 19.00, va avea loc concertul extraordinar “Negro spirituals. Gospel songs ”.Concertul va fi susținut de Corala Academică a Filarmonicii (maestru de cor: Manuela Enache), dirijor Sabin Pautza, soliști  Olga Șain, Cristian Radina, Laurențiu Goșnea, la pian Corina Stănescu, percuție Alin Nicu și Florin Davițoiu. 

            Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu asociațiile studențești  Asociația Studenților Facultății de Științe Sociale din Craiova, The European Law Students Association Craiova (ELSA), Asociația Studenților în Drept – Universitatea din Craiova (ASDUC), Societatea Studenților Mediciniști Craiova (SSMC).

La eveniment sunt invitați să asiste studenți ai Facultății de Drept și Științe Sociale și cadre didactice ale Universității din Craiova, precum și studenți și cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova. Concertul este organizat în scopul de a întări relațiile dintre cadrele didactice universitare și studenți.

 

Afis

 

Evenimente@UCV - 29.10.2014