Workshop-ul "Nonlinear Analysis and Applications to Economics"

Facultatea de Matematică și Științe ale Naturii din cadrul Universitatii din Craiova, organizează joi, 25 septembrie 2014, începând cu ora 16.00, în clădirea centrală (sala 116), workshop-ul "Nonlinear Analysis and Applications to Economics"- Dedicated to Professor Dusan Repovs on his 60th birthday, unde vor fi susținute conferințe invitate de catre personalități internaționale în domeniu.

În cadrul acestui workshop vor fi prezentate rezultate remarcabile în domeniul matematicii teoretice și aplicate, cu enumerarea problemelor deschise care au fost rezolvate în cadrul cercetării comune ale celor prezenți. Aceste realizări în domeniu au aplicabilitate directă în studii de interes în cadrul proiectelor desfășurate pe axele europene și modiale de cercetare.

Dl. prof. univ. dr. DUŠAN REPOVŠ este profesor la Facultatea de Matematică şi Fizică a Universitătii din Ljubljana, cercetător la Institutul de Matematică, Fizică şi Mecanică din Ljubljana, Ambasador pentru Stiintă al Sloveniei, membru al European Academy of Sciences şi detinător al Medaliei Memoriale Bogolyubov.

 

Detalii

 

Evenimente@UCV - 24.09.2014