Şcoala de vară a studenţilor economişti - 15 – 20 iulie 2014

         Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor – cea mai mare dintre facultăţile Universităţii din Craiova organizează în perioada 15 – 20 iulie 2014, în stațiunea montană Rânca - Şcoala de vară a studenţilor economişti. În urma evenimentului, vor fi premiaţi cei mai buni studenţi din cadrul acesteia care au obţinut rezultate bune la olimpiadele naţionale , precum şi şefii de promoţie.

În cadrul acestui program, studenţii elaborează, pe grupuri de lucru,  proiecte ce vizează fructificarea celor mai bune idei de afaceri. Proiectele vor fi evaluate de cadrele didactice ale FEAA prezente la Şcoala de vară şi premiate cu diplome de merit. Cu această ocazie, studenţii vor putea atât socializa cât şi lucra împreună indiferent de nivelul de studii – licenţă sau master.

În condiţiile în care procesul instructiv educativ românesc este dominat de “prelegere”, “expunere” sau “curs”, şcoala de vară este o bună ocazie pentru a construi o relaţie academică puternică şi durabilă între profesori şi studenţi, invitaţi să se implice activ şi eficient în proiectele educaţionale coordonate de facultate.

Acest eveniment se înscrie în tradiția școlilor de vară organizate de FEAA începând din 2010, ediția din acest an fiind organizată cu sprijinul firmelor partenere la care studenții au efectuat stagii de practică.

 

Evenimente@UCV - 17.07.2014