Întâlnire a reprezentanților A.C.E cu Ambasadorul Regatului Danemarcei

Reprezentanţii Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică au avut o întalnire joi, 11.04.2013, la Universitata din Craiova, cu Ambasadorul Regatului Danemarcei în România, Excelența Sa Michael Sternberg, invitat la Forumul Economic Regional Oltenia (FERO).

 

În cadrul întâlnirii, Excelenţa Sa a subliniat interesul unor companii daneze din domeniul IT privind stabilirea unor reprezentanțe și puncte de lucru în Craiova. De asemenea, Ambasadorul danez a propus stabilirea de relații de colaborare ale unor universități și institute de cercetare din Danemarca cu Universitatea din Craiova, în domeniile de studii din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică. Reprezentanții facultății craiovene au prezentat programele de studii din ciclul de licență și master, precum și domeniile de studii doctorale. De asemenea, a fost realizată o prezentare exhaustivă a relațiilor de colaborare și parteneriat ale facultății cu firme de profil din regiune.

 

Ambasadorul danez și-a exprimat sprijinul pentru stabilirea în viitorul apropiat de relații de cooperare între Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică și instituții academice și firme din Danemarca. La întâlnire au participat cadre didactice din conducerea Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică (prof. dr. ing. Eugen Bobașu, decan, prof. dr. ing. Eugen Iancu și prof. dr. ing. Dan Selișteanu, prodecani), dar și prof. dr. ing. Daniela Roșca, director al Departamentului de Relaţii cu Mediul Socio-Economic şi Cultural al Universității din Craiova.

Știri@UCV - 12.04.2013