Atelierul ParteneriatE+, Invățământ Universitar - Bucuresti, 13-15.02.2019

Agenția Naționala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesională (ANPCDEFP) organizează atelierul ParteneriatE+, Învățământ Universitar în regim rezidential, la București, în perioada 13-15 februarie 2019.

Scopul atelierului este să ofere un cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat în vederea finalizării etapei de proiectare și completării unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în cadrul programului Erasmus+.

În cadrul atelierului alternează etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu etapele de discuții de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.

Mai multe informații despre acest atelier, precum și despre criteriile de eligibilitate și selecție a participanților puteți găsi aici: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1403

Atelierul ParteneriatE+ face parte din oferta de formare a ANPCDEFP pentru organizaţiile sau instituțiile eligibile și este susținut de membrii reţelei de formatori Erasmus+.

Știri@UCV - 19.12.2018