Colocviul doctoral național

Școala doctorală „Alexandru Piru” de la Facultatea de Litere a Universității din Craiova are deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 21 aprilie 2018, ora 9, la a doua ediție a Colocviului doctoral național Noi perspective în cercetarea lingvistică și literară.

Manifestarea științifică se adresează tinerilor doctoranzi din toate universitățile din țară pe care îi invităm la Universitatea din Craiova pentru un schimb intelectual real și fructuos care să îi ajute în demersul lor de cercetare doctorală.

 

Deschiderea oficială a manifestării științifice are loc sâmbătă, 21 aprilie, ora 9 în Aula Regele  Mihai a Universității din Craiova.  Cu  această  ocazie  va avea loc și lansarea volumului: 
"Noi perspective în cercetarea lingvistică și literară. Actele Colocviului   național   al   Școlii   doctorale"

La Colocviul Școlii doctorale „Alexandru Piru” Noi perspective în cercetarea lingvistică și literară s-a înscris un număr record de 90 de tineri doctoranzi de la toate universitățile din țară, comunicările fiind prezentate în limbile română, franceză, engleză, italiană și germană.

Colocviul este organizat în unsprezece secțiuni: Limbă și literatură franceză, Lingvistică engleză, Literatură engleză, Literatură română, Limbă română, Antropologie și studii culturale.

 

 

Persoane de contact: Prof.univ.dr. Cristiana TEODORESCU, Drd. Oana BALUICĂ

 

Știri@UCV - 13.04.2018