CFA Ambassadors la Universitatea din Craiova

Chartered Financial Analyst Society (CFA) România, în parteneriat cu Centrul de Cercetări Bancare și Financiare (CEBAFI) și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, organizează joi, 29 martie 2018, la sala 228 (sediul central al Universității din Craiova, str. A. I. Cuza, nr. 13), începând cu ora10.30, o întâlnire cu cadrele didactice și studenții economiști.

Evenimentul, parte a programului CFA Ambassadors și a programului FEAA Educația financiară – provocări și soluții, se va desfășura în două etape: începând cu ora 10.30 are loc întâlnirea cu cadrele didactice ale facultății, unde se vor prezenta resursele oferite de CFA Institute și CFA Society România, programul CFA  și Investment Foundations, bursele oferite pentru cadrele didactice, precum și posibilitățile de colaborare cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor; ulterior, de la ora 12.00, are loc întâlnirea cu studenții,  ce are drept scop prezentarea programelor si a misiunii CFA Institute, descrierea modului în care informatiile din curricula CFA au fost aplicate în mod concret în activitatea specialiştilor prezenţi la eveniment,  a burselor oferite pentru susținerea examenelor, a competițiilor organizate la nivel global, precum și a activității CFA Society România.

CFA Institute este o importantă organizație profesională globală din domeniul financiar, cu peste 145.000 de membri (analiști financiari) în 130 de țări.

CFA România este asociația membră a CFA Institute și totodată asociația locală a profesioniștilor în investiții, care are în componență peste 217 membri, majoritatea fiind deținători ai titlului CFA. Obiectivul principal al asociației este de a sprijini dezvoltarea pieței financiare, de a implementa excelența profesională și etica în sectorul financiar românesc.

 

 

Știri@UCV - 28.03.2018