Noile reguli UE privind Protecția Datelor cu Caracter Personal

 

Universitatea din Craiova (UCv), Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Asociația de Acreditare din România (RENAR) și Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) vă invită la Conferința Regională SV-Oltenia „Noile reguli UE privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.Aplicarea noului Regulament UE privind Protecția Datelor cu Caracter Personal: cerințe și proceduri de certificare, riscuri, vulnerabilități și soluții”.

Conferinţa are loc pe 26 martie 2018, ora 12. 00, la Universitatea din Craiova, Aula Mihai I al României, iar invitatul special al conferinței este doamna Anca Opre, președintele ANSPDCP.

Specialiștii ANSPDCP vor prezenta principalele măsuri care trebuie implementate în vederea respectării Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice față de prelucrarea datelor cu  caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/EC.

„Regulamentul General privind Protecția Datelor” (RGPD) care va intra în vigoare pe 25 mai 2018 şi este cea mai importantă modificare legislativă din ultimii 20 de ani privind protecția datelor cu caracter personal.

Parteneri ai evenimentului: Consiliul Județean Dolj, Primăria Craiova, Camera de Comerț și Industrie Dolj, Agenția IMM-uri (AIMMAIPE).

 

Știri@UCV - 26.03.2018