Conferința „România investește

Centrul de Cercetări Bancare și Financiare al Universității din Craiovaare deosebita onoare de a vă invita la conferința „România investește", programată să se desfășoare miercuri, 24 mai 2017,la Aula Magna a Facultății de Drept din Craiova (str. Calea Bucuresti, nr. 107 D), cu începere de la ora 10:00.

            Evenimentul, organizat în cadrul programului Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor  „Educația financiară - provocări și soluții", este înscris în suita de manifestări care marchează 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova.

            Participarea unor personalități marcante din domeniul financiar-bancar -  Dr. Lucian Anghel, Președintele Bursei de Valori București (care va susține prelegerea cu tema „Piața de capital din România - evoluție și perspective") și  Dragoș Neacșu, Președintele Erste Asset Management (care va prezenta tema „Proiect România investește") - va transforma conferința în cel mai important eveniment financiar al anului la Craiova, dedicat mediului academic și, deopotrivă,  mediului economico - social local și regional.

 

                       

Date de contact:

Prof.dr. Cristi Spulbăr, 0722309021, cristi_spulbar@yahoo.com

Conf.dr. Cristian Stanciu, 0744622061, valeriu.stanciu@gmail.com

 

Detali:

Știri@UCV - 18.05.2017