Companiile IT craiovene premiază performanţa studenţilor informaticieni

 

Miercuri, 22 martie 2017, Departamentul de Informatică al Facultăţii de Ştiinte a Universităţii din Craiova împreună cu „Asociaţia Societatea pentru Tehnologii Computaţionale” a organizat cea de-a treia editie a festivității de premiere din cadrul concursului „Studenţi informaticieni de excepţie”. Cei mai buni trei studenţi ai ciclului de licenţă Adrian Drăghici, Cristian Nicolescu şi Nicolae-Alexandru Staicu au fost recompensaţi pentru rezultatele din primul semestru al anului universitar 2016-2017 cu premii în valoare de 1500 lei fiecare.

„Pentru a încuraja peformanţa, companiile craiovene CaphyonNetRom Software şi SyncRo Soft au răspuns pozitiv  initiativei Departamentului de Informatică de a premia cei mai buni studenţi ai specializării Informatică. În acest fel, studenţii noştri primesc o dublă recompensă:  bursa de merit acordată de stat pe de o parte, precum şi aceste premii acodate de către companiile IT. Spre deosebire de bursele de merit în care doar rezultatele la învăţătură sunt evaluate, pentru acordarea acestor premii s-a ţinut cont şi de următoarele criterii: participările şi premiile obţinute la concursurile studenţeşti de profil, precum şi implicarea în diversele acţiuni de promovare a domeniului Informatică” a declarat prof. univ. dr.  Ion Iancu, directorul Departamentului de Informatică.


Pentru semestrul al II-lea al anului universitar 2016 - 2017, Departamentul de Informatică va mai acorda încă 9 premii celor mai buni studenți din anii I si II, specializarea Informatică. Depunerea dosarelor de candidatură se va face în luna septembrie, urmând ca premierea să aibă loc la festivitatea de deschidere a viitorului an universitar.

 

Detalii:

 

Știri@UCV - 23.03.2017