Promovarea produselor și serviciilor romanești la nivelul cerințelor UE

În virtutea bunelor relații de colaborare, Universitatea din Craiova și RENAR organizează evenimentul Promovarea produselor și serviciilor românești la nivelul cerințelor UE, care se va desfășura vineri, 17 martie la Universitatea din Craiova, strada A.I.Cuza nr.13 în Sala Albastră, cu începere de la ora 10.30.

În cadrul acestui eveniment dl. prof.univ.dr.ing.dr.h.c. Fănel Iacobescu, Președinte RENAR , va susține conferința Considerații privind aplicarea politicilor Organismului Național de Acreditare – RENAR; Colaborarea cu mediul de afaceri.  

Acțiunea se adresează agenților economici din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia și își propune să prezinte noutăți din domeniul standardizării și conformității europene, aplicarea lor asupra produselor și serviciilor românești în vederea creşterii competitivităţii pe piața UE şi, implicit, a valorii adăugate în regiune.

Evenimentul se desfășoară și sub egida proiectului „Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”- RO-Boost SMEs și include o prezentare a rețelei Enterprise European Network (EEN) şi a oportunităților pe care ea le oferă IMM-urilor.

Universitatea din Craiova este membră a acestei rețele în cadrul consorțiului RO-BOOST SMEs.

                În cadrul acestui eveniment va fi încheiat și un protocol de colaborare între cele două instituții, Universitatea din Craiova și RENAR.

Detalii:

Știri@UCV - 16.03.2017