Gala mobilității SEE – Concurs pentru studenți

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) va fi, pe 23 şi 24 martie 2017, gazda conferinţei de valorizare „The EEA Scholarships Program – a plus in education“, la care vor participa toate universitățile din România care s-au implicat în programul SEE.

 

 

Prima seară a evenimentului se va încheia cu o Gală a mobilităţii studenţilor în spaţiul SEE, în cadrul căreia se vor premia cele mai consistente şi mai relevante experienţe de mobilitate la care au participat studenţii. 

 

 

 

Experienţa studenţilor se va prezenta sub forma unui eseu de 1– max 1 ½ pagină A4, în limba engleză şi va fi însoţită de 2 fotografii de cât mai bună calitate.

 

Eseul va trebui să ilustreze perspectiva academică şi personală asupra stagiului de mobilitate şi modul în care crede participanta/participantul că rezultatele invățării dobândite în mobilitate (profesionale, sociale/civice) îi vor susţine viitoarea activitate profesionala și/sau socială.

 

 

 

Eseurile se vor trimite pe e-mail până la data de 15 ianuarie 2017, pe adresa Ileana.racoviceanu@anpcdefp.ro şi vor avea în subiectul e-mail-ului  următorul text, personalizat: Concurs de eseuri SEE, NUME PARTICIPANT, ACRONIM UNIVERSITATE

 

 

 

Eseurile studenților români vor fi evaluate de un juriu compus din reprezentanți ai ANPCDEFP și ai celor 3 țări donatoare. Din fiecare țară beneficiară va fi ales un câștigător, care va fi invitat la Conferință și va fi premiat.

 

 

 

Concursul se adresează studenților care au fost în mobilităţi SEE între ianuarie 2014 și septembrie 2016.

 

Știri@UCV - 07.12.2016