Admiterea continua la Universitatea din Craiova - Facultati la care inscrierile nu s-au incheiat

Admitere la Universitatea din Craiova

 

          Universitatea din Craiova continuă înscrierile în vederea admiterii pentru anul universitar 2016-2017 la Facultatea de Ştiinţe, Facultatea de Ştiinţe Sociale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Horticultură şi Facultatea de Inginerie Electrică.

 

La Facultatea de Ştiinţe sunt disponibile352 de locuri la buget şi 196 la taxă.  Admiterea se face pe baza mediei de la bacalaureat, iar dosarele pot fi depuse până în data de 26 iulie 2016 la specializările: Chimie, Biochimie tehnologică, Chimia mediului, Fizică informatică, Fizică medicală, Geografie, Geografia turismului, Informatică, Matematică, Matematică informatică.

 

La Facultatea de Ştiinţe Sociale admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat la toate specializările, iar înscrierile se pot face până în data de 29 iulie. În total sunt disponibile 120 de locuri la buget și 330 de locuri la taxă. la specializările Istorie, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Sociologie, Filosofie, Ştiinţe Politice şi Asistenţă Socială.

 

La Facultatea de Inginerie Electrică sunt disponibile 276 de locuri la buget, 34 la taxă şi 30 la frecvenţă redusă. Înscrierile se pot face până pe 28 iulie, iar admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat pentru specializările Electromecanică, Inginerie Electrică şi Calculatoare, Informatică aplicată şi inginerie electrică, Echipamente şi instalaţii de aviaţie, Ingineria sistemelor electroenergetice, Ingineria şi protecţia mediului în industrie.

 

La Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor înscrierile se pot face până în data de 29 iulie 2016. Admiterea se face prin concurs de dosare, pe baza mediei de la bacalaureat la specializările: Finanţe şi bănci, Finanţe şi bănci (în lb. Engleză), Management, Economia comerţului, turismului şi serviciilor, Administrarea afacerilor, Contabilitate şi informatică de gestiune, Marketing, Informatică economică, Statistică şi previziune economică, Economie şi afaceri internaţionale (română)  Economie şi afaceri internaţionale (engleză). În total sunt scoase la concurs 370 locuri la buget și 314 la taxă.  De asemenea, la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor sunt disponibile 308 locuri la învățământ la distanță (ID).

 

Facultatea de Mecanică oferă 212 locuri la buget și 158 de locuri la taxă la specializările Autovehicule rutiere, Ingineria transporturilor şi a traficului, Construcţii civile, industriale şi agricole, Tehnologia construcţiilor de maşini,  Ingineria sudării, Inginerie economică în domeniul mecanic, Inginerie economică industrială, Navigație și transport maritim și fluvial, Știința materialelor, Ingineria și protecția mediului în industrie. Admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat.

 

Nu s-au terminat înscrierile nici la Facultatea de Horticultură. Candidaţii se pot înscrie până pe 27 iulie, iar anul acesta sunt disponibile 154 locuri la buget și 121 de locuri la taxă. Admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat la specializările: Horticultură, Peisagistică, Biologie, Ingineria şi Protecţia Mediului în Agricultură, Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole. 

 

Biroul de presă al Universităţii din Craiova

Știri@UCV - 26.07.2016