6 Studenți Craioveni au Obținut Premiul I la Agronomiada 2016

Studenții Facultăților de Agronomie și Horticultură au obținut mai multe premii la concursul Agronomiada care a avut loc în perioada 12-15 mai 2016,  la Craiova. 6 studenți au obținut premiul I, 5 studenți au câștigat premiul II, un student a luat premiul III, iar 4 studenți au luat mențiune. O studentă a obținut titlul de Cea mai bună jucătoare la tenis de camp.

La disciplina Pedologie, premiul I a fost obținut de Jeni Întorsureanu, iar premiul II a fost adjudecat de Andreea Luminița Diaconu, ambele studente ale Facultății de Agronomie. Tot premiul II a obținut și studentul Daniel Petre Cojocaru ladisciplina Caracterizarea din punct de vedere stațional și a vegetației a unui arboret de șleau de câmp.

La Teledetecție și GIS, studenții Vangu Gheorghe Marian și  Văduva Cristina au obținut mențiune.

La disciplina Microbiologia alimentelor, Cristina Cuță obținut premiul I, iar Iordache Mihaela Ecaterina a luat mențiune.

La Botanică sistematică, Daniela Măceșeanu, de la Facultatea de Horticultură s-a clasat pe primul loc.

La Tehnologii în industria vinicolă, Mădălina Pleșoianu a obținut locul I, iar Diana Georgiana Mirea, a luat mențiune. Ambele studiază la Facultatea de Horticultură.

La Legumicultură generală, premiul II a fost câștigat de Mircea Constantinescu, iar Răzvan Daja a luat mențiune. La Floricultură, studentaCătălina Salahorude la Facultatea de Horticultură a obținut locul II.La Mijloace de investigare a poluării, studenta Diana Maria Stamate a luat locul I. La Arboricultură ornamentală, studenta Elena Mădălina Barbu a obținut premiul III. La tenis de câmp au fost premiate studentele  Alice Radu (premiul I/ cea mai bună jucătoare) și Roberta David (premiul II).

La Agronomiada 2016 au participat studenți de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj – Napoca, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Universitatea de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara, precum și de la Universitatea din Craiova.

 

 

Știri@UCV - 17.05.2016