Departamentul de Informatică premiază olimpicii

Craiova  a găzduit în perioada 15-20 aprilie 2016 Olimpiada Natională de Informatică, ediţia Mihai Patrascu pentru elevii de liceu. La concurs au participat 317 elevi din toate judeţele ţării, judeţul Dolj obţinând 8 medalii.

Pe lângă premiile oferite de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Departamentul de Informatică de la Facultatea de Ştiinţe a oferit celui mai bine clasat reprezentant al echipei Doljului, elevul Ioan-Bogdan Iordache, o diplomă de excelenţă şi un premiu constând într-un Smartwatch Samsung Gear S2.

Ioan-Bogdan Iordache este elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” şi a obţinut medalia de aur şi calificarea în lotul naţional extins.

„Departamentul de Informatică cultivă tradiţia începută cu mai mulţi ani în urmă de a sprijini şi premia performanţa în informatică, atât la nivel universitar, cât şi preuniversitar. Îi felicitam atât pe elev, cât şi pe profesorul său, d-l Marius Nicoli, absolvent al specializării Informatică de la Universitatea din Craiova” a declarat prof. univ. Ion Iancu, director al Departamentului de Informatică.

  
Știri@UCV - 22.04.2016