BuzzCamp la Universitatea din Craiova

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series, TU ești în prim-plan.

Inspire Group ajunge cu seria BuzzCamp și în Craiova. Pe 26 aprilie, la INCESA, o să discutăm deschis despre „Inovația și motivația la locul de muncă” cu cei mai buni speakeri din orașul tău.

Inovația este un element important în fiecare departament al unei firme, indiferent de domeniul în care activează. Angajatorii caută oameni care să gândească "out of the box", să găsească mereu mijloace eficiente pentru a veni în întampinarea problemelor și să se implice în procesele creative ale companiei.

Dorința de inovație și gândirea creativă se nasc din motivația pozitivă și pasiunea pentru ceea ce faci. Știm cu toții ce înseamnă să faci ceea ce iubești, dar care sunt mai exact factorii motivatori? Nevoia de recunoaștere, creșterea stimei de sine, recompensele financiare sau dezvoltarea profesională sunt doar câteva dintre elementele care ne ambiționează și ne împing să evoluăm.

 

Pe tine ce te motivează? Înscrie-te aici, vino la Buzzcamp și descoperă împreună cu specialiștii invitațiimportanța unei atitudini pozitive la locul de muncă, pecum și noile metode creative ale companiilor de creștere a eficienței angajaților.

 

Mai mult decât atât, echipele TELUS, Pirelli, Generali, NN ți-au pregătit cele mai interactive workshop-uri, în cadrul cărora ai șansa de a-ți evidenția potențialul.

 

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

 

Detalii

 

Evenimente@UCV - 20.04.2016