Proiectul B-Entrepreneur – Conferința Finală în Madrid

În data de 25 noiembrie 2015 a avut loc la Madrid conferința finală din cadrul proiectului, unde s-au prezentat parteneriatul și rezultatele proiectului. Tot în cadrul conferinței finale, au avut loc discuții cu experți în antreprenoriat despre beneficiile exploatării viitoare a proiectului.

 

Biblioteca interactivă, principalul rezultat al proiectului, a fost prezentată în detaliu cu ocazia conferinței finale, cu accent pe descrierea funcționalității și a resurselor implicate. Experți din cadrul comunităților de afaceri din țările partenere au participat la conferință și au împărtășit experiența procesului de evaluare a celor mai bune practici în cadrul proiectului B-Entrepreneur. Totodată, aceștia și-au exprimat opinia cu privire la cele mai bune proiecte evaluate și au discutat despre impactul potențial al acestor proiecte pentru educația antreprenorială și dezvoltarea aptitudinilor în acest domeniu.

 

Site-ul proiectului B-Entrepreneur și Biblioteca online vor rămâne active pentru o perioadă de 3 ani, până în decembrie 2018. Mai mult, au fost adăugate opțiuni adiacente pentru o mai bună funcționalitate a Bibliotecii online, pe baza recomandărilor experților, oferind astfel posibilitatea adăugării de noi proiecte pe această platformă online în viitor. Acest aspect va avea o contribuție la menținerea Bibliotecii online actualizată, vibrantă și relevantă de-a lungul celor 36 de luni.

 

Proiectul B-Entrepreneur s-a apropiat de final odată cu lansarea Bibliotecii online în această lună; astfel, a fost creată o bază de date online interactivă, care conține cele mai bune 26 de proiecte selectate pe baza unor criterii validate și solide. Beneficiind de accesul la cele mai bune proiecte în domeniul antreprenorial, resurse și idei de training, alăturarea dumneavoastră în rândul comunității B-Entrepreneur în această lună reprezintă un pas important pentru educația antreprenorială în anii care vor urma! Ne luăm la revedere și vă invităm să accesați site-ul http://b-entrepreneur.eu !

 

Proiectul “B-Entrepreneur: BEST PRACTICES IN ENTEPRENEURSHIP AT EU LEVEL” (referință “B-ENTRE 543064-LLP-1-2013-1-ES-KA4-KA4MP”) este finanțat în cadrul programului Lifelong Learning Programme – 2013, Key Activity 4, Multilateral Projects și se va încheia la sfârșitul lunii decembrie 2015.

Pentru mai multe informații: http://b-entrepreneur.eu

Persoane de contact:

Mădălina Meghișan – madalina_meghisan@yahoo.com

Mirela Cristea – mirelas.cristea@gmail.com

Raluca Drăcea – raludracea@gmail.com

 

”Acest proiect este finanțat de către Comisia Europeană. Această comunicare conține doar opinia autorului, Comisia nu este responsabilă pentru utilizarea informației conținute de aceasta.”

 

Detalii

 

 

Proiecte@UCV - 08.12.2015