Erasmus+ și Radio Campus Craiova dau play noului an universitar

Departamentul de Relații Internaționale al Universității din Craiova, în parteneriat cu Radio Campus Craiova, Asociația Studenților Facultății de Științe Sociale din Craiova, Convenția Organizațiilor Studențești și Casa de Cultură a Studenților Craiova, organizează joi, 1 octombrie 2015, concertul în aer liber Erasmus+ On Air by Radio Campus. Evenimentul se va desfășura în Campusul Facultății de Drept, în intervalul orar 14.00 – 23.00.

Timp de nouă ore, pe scenă vor urca artiști locali și dansatori profesioniști, iar printre cei prezenți în programul artistic se numără: Mihaela Pătran, Ștefania Făgețeanu, Emanuel Românul, Chris K, Replik, Adnana, Manda M. și dansatorii Școlii de dansuri latino Passos. Nu în ultimul rând, trupele 7Fix și Avatar vor întreține atmosfera serii.

Pe parcursul evenimentului, se vor organiza concursuri cu premii pe teme Erasmus+.

Concertul Erasmus+ On Air by Radio Campus se va încheia cu un foc de artificii.

Erasmus+ On Air by Radio Campus este un spectacol dedicat tuturor studenților Universității din Craiova cu ocazia începutului noului an universitar 2015-2016. Prin acest eveniment, Universitatea din Craiova vizează promovarea și popularizarea în rândul studenților a programului european de mobilități Erasmus+ și a oportunităților de care studenții pot beneficia, marcând, totodată, doi ani de existență a radioului studențesc cu transmisie on-line, Radio Campus.

Evenimente@UCV - 30.09.2015