Proiectul B-Entrepreneur – 81 de Proiecte Evaluate

Echipa proiectului LLP, B-Entrepreneur, a analizat cele mai bune 81 de bune practici în domeniul antreprenorial. După o primă analiză, acestea au primit cele mai mari note în ceea ce privește calitatea, adaptabilitatea și existența informației.

 Fiecărui partener implicat în cercetarea din cadrul proiectului, i-a fost repartizat un număr de proiecte pentru o analiză mult mai detaliată. Această analiză s-a realizat cu ajutorul a doi experți: un expert intern și un expert extern. S-a dorit asigurarea unui echilibru între cunoașterea scopului proiectului B-Entrepreneur și imparțialitatea unei analize externe. Aceste proiecte au fost evaluate anterior și de către membrii proiectului. Etapa de analiză a presupus un număr de 5 întâlniri de evaluare pentru fiecare din cele 6 țări implicate în această activitate. Ulterior, s-au selectat minim 4 proiecte pe partener. Aceste proiecte vor fi integrate în Biblioteca Online, aflată acum în construcție, dar care va fi funcțională începând cu luna octombrie 2015.

Proiectul “B-Entrepreneur: BEST PRACTICES IN ENTEPRENEURSHIP AT EU LEVEL” (referință “B-ENTRE 543064-LLP-1-2013-1-ES-KA4-KA4MP”) este finanțat prin programul Lifelong Learning Programme – 2013, Key Activity 4, Multilateral Projects și se va încheia în luna decembrie 2015.

Pentru mai multe detalii despre proiect, accesați site-ul: http://b-entrepreneur.eu

Persoane de contact:

Mirela Cristea – mirelas.cristea@gmail.com

Raluca Drăcea – raludracea@gmail.com

Mădălina Meghișan – madalina_meghisan@yahoo.com

Proiecte@UCV - 28.07.2015